Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Nolla Cabins Tvijälp

Jaa

Ympäristöystävälliset Nolla-mökit antavat mahdollisuuden vierailla ainutlaatuisissa paikoissa luonnon keskellä. Kolmion mallisen Nolla-mökin suuri ikkuna avautuu kohti luonnonkauniita näkymiä ja mahdollistaa yhteyden luontoon.

Tvijälp on todellinen lähiluontomatkailukohde, sillä saari sijaitsee vain 200 metrin päässä Espoon Westendistä ja tarjoaa poikkeuksellisen suuren kontrastin kaupungin vilskeelle. Saaren luonto on vaihtelevaa. Sen eteläosaa hallitsevat silokalliot ja pohjoisosaa rehevät metsät. Hienoja rantaniittyjä ja iäkkäitä käkkärämäntyjä voi ihastella ympäri saarta. Nollat sijaitsevat korkeilla kallioilla, mistä avautuu jylhä näkymä kohti Suomenlahtea. Korkeusero ja runsas puusto katkaisevat tunnelman mantereen sekä saaren välillä. Jokaisessa Nollassa on upea merinäköala.

Nolla-mökki on parhaimmillaan kahdelle yöpyjälle, mutta Nollassa voi mukavasti majoittua myös lasten kanssa, sillä sängyt saa levitettyä yhdeksi suureksi pediksi. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy laadukkaiden peittojen ja tyynyjen lisäksi muun muassa liesi, ruuanlaittoon tarvittavat välineet sekä ekologiset kertakäyttöastiat. Lisäksi mökit on varusteltu latauspistokkeella ja lämmittimellä, joka mahdollistaa yöpymisen viileämpinäkin aikoina. Lemmikit ovat myös tervetulleita Nollaan, sillä kaksi mökeistä ovat lemmikkiystävällisiä.

Lähtösatamaan pääsee Helsingin keskustasta metrolla n. 10 minuutissa ja venematka saarelle kestää ainoastaan n.15 minuuttia. Tvijälpiin voi saapua myös omalla veneellä tai kajakeilla. Perillä on Nollan venelaituri aisakiinnikkeillä.

Voit täydentää saariseikkailuasi ja nauttia vesiretkistä vuokraamalla Nollalta yksikkökajakit, soutuveneen tai SUP-laudat.

Tuotetiedot

Hinta
167 €
-247 €
päivä
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Nolla Cabins Tvijälp
Palveluntarjoaja
Nolla Cabins
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin