Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Nuuksion Poropuisto

Jaa

Koe ripaus pohjoisen taikaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa! Vain noin 30 km / 30 min Helsingin keskustasta ja lentokentältä. Yksityisomisteisen poropuiston rajanaapurina on Nuuksion kansallispuisto. Poropuiston kaivosladossa on mahdollista kaivaa oma onnenkivi, kotimainen raaka-ametisti. Kiven mukana tulee aitoustodistus.

Poropuisto on auki erikseen mainittuina päivinä, pääasiassa lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-15 (kesäkautena klo 13-16). Pääsylipun voi ostaa paikan päältä tai etukäteen SmaShop -verkkokaupastamme. Varausta ei tarvitse tehdä etukäteen yleisenä aukioloaikana.

Liput: 25 € aikuinen, 10 € lapsi (4-11 v.), 60 € perhelippu (2 aikuista + 2 lasta), 0,3 v. veloituksetta, opiskelijakortilla -10%

Yhdistelmälippu poropuistoon ja ametistikaivoslatoon: 50 €.

Vierailu yleisenä aukioloaikana sisältää jäkälää poroille syötettäväksi, nokipannukahvin (tee, mehu) ja pullan tunnelmallisessa kodassa nuotiotulilla. Pieni matkamuistopuoti on auki.

Joulukuussa tarjoilemme glögiä ja pipareita. Joulupukki on paikalla joulukuun viikonloppuina la-su, myös tammikuussa on erikoisaukioloajat.

Yksityisvierailut ovat mahdollisia muina aikoina tilauksesta etukäteen.

Liikenneyhteys poropuistoon: Lähijuna U, E, L Helsinki-Espoon keskus, josta bussi nro 245 Nuuksioon. Bussipysäkki: PUNJONSUO (kaksi pysäkkiä Suomen luontokeskus Haltiasta eteenpäin).

Tuotetiedot

Available languages
englanti,
suomi
Hinta
10 €
-60 €
henkilö
Length
3
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Nuuksion Poropuisto
Service provider
Sea & Mountain Adventures Oy
Availability
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Opening hours
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin