Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Karhunpesä, viihtyisä hirsihuvila Nuuksiossa

Jaa

Tervetuloa tunnelmalliseen Karhunpesään, joka sijaitsee omassa luonnon rauhassa kallion laella, josta on upeat näkymät Nuuksion kansallispuistoon. Pääset suoraan pihaltamme kansallispuiston merkityille metsäpoluille. Etäisyys Helsingin keskustasta on vain noin 35 kilometriä ja Suomen luontokeskus Haltiasta vain 1 kilometri.

Vietä Karhunpesällä rento villasukkakokous, tiimipäivä, virkistyspäivä tai pienimuotoinen juhla. Kokoustarpeeseen löytyvät dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu ja Wi-Fi.

Kahteen pitkään pöytään mahtuu yhteensä 20 henkilöä ja majoitus on mahdollinen enintään 16 hengelle. Talossa on kolme kahden hengen huonetta sekä noin 10 hengen matalahko parvitila.

Talosta löytyy pieni keittiö, puulämmitteinen sauna 6-7 hengelle ja ulkoporeallas tähtitaivaan alla. Kallioterassilla on pöytäryhmiä ja kesäkeittiökatoksessa on käytössä kaasugrilli. Voit tilata ruokapalvelut meiltä tai hoitaa ruokailut omatoimisesti, omat juomat ovat myös sallittuja.

Samalla tontilla sijaitsee Nuuksion Poropuisto, jossa voit vierailla tilauksesta. Tunnelmallisessa White Reindeer -kodassa voit nauttia lounaan tai illallisen viinin kera (anniskeluoikeudet). Porot kodan ympärillä tuovat ripauksen pohjoista taikaa. Porot kodan ympärillä luovat ripauksen pohjoisen taikaa.

Järjestämme tilauksesta aktiviteettiohjelmia ryhmille ympäri vuoden ammattioppaiden ohjauksessa. Aktiviteettiohjelmia kuten: Noux Challenge -tiimikisa, Noux Survivor -selviytymisrastit, patikointi, sauvakävely, pyöräily, melonta, kirkkovenesoutu, risteily sähkömoottorilla varustetulla Helga-kirkkoveneellä Nuuksion Pitkäjärvellä, GPS-suunnistus, pihakisat (jousiammunta, puhallusputkiammunta, kirveen heitto), High Rope -yläköysirata, 9 väylän maastofrisbeegolf, lumikenkäretki, potkukelkkasafari, pelastuspuvuissa pulikointia ym.

Vastuullisuus: Meille on myönnetty Good Travel Seal ja Sustainable Travel Finland sertifikaatit osoituksena työstämme kestävän matkailun edistämiseksi.
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Karhunpesä, viihtyisä hirsihuvila Nuuksiossa
Palveluntarjoaja
SMA Group
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin