Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Karhunpesä, viihtyisä hirsihuvila Nuuksiossa

Jaa

Tunnelmallinen Karhunpesä sijaitsee omassa luonnon rauhassa kallion laella, josta avautuvat upeat näkymät Nuuksion kansallispuistoon. Kansallispuiston merkityille metsäpoluille pääsee suoraan pihalta. Etäisyys Helsingin keskustasta noin 35 km, Suomen luontokeskus Haltiasta 1 km.

Karhunpesä on vuokrattavissa omatoimisesti esim. viikonloppuisin. Kahteen pitkään pöytään mahtuu 20 henkilöä ja majoitusmahdollisuus on max 16 henkilölle kolmessa kahden hengen makuuhuoneessa ja matalahkolla parvella, jossa on patjat lattialla.

Talossa on pieni keittiö omatoimiseen ruuan valmistukseen. Keittiön varustus: Kaasuliesi/uuni, mikroaaltouuni, jääkaappi/pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, astianpesukone ja astiasto sekä erillinen kylmäkaappi juomille. Ruokapalvelut voi myös tilata kauttamme varsinkin arkipäivisin. Omat juomat ovat sallittuja.

Karhunpesällä on pieni puulämmitteinen sauna ja hierova ulkoporeallas. Noin 6-7 henkeä mahtuu saunan lauteille kerralla. Kallioterassilla on pöytäryhmiä ja kesäkeittiökatos, jossa on kaasugrilli.

Samalla tontilla sijaitsee Nuuksion Poropuisto, jossa voi vierailla tilauksesta. Poropuiston tunnelmallisessa White Reindeer -kodassa on mahdollista nauttia lounas tai illallinen viinin kera (anniskeluoikeudet). Porot kodan ympärillä luovat ripauksen pohjoisen taikaa.

Järjestämme tilauksesta myös aktiviteettiohjelmia ryhmille ympäri vuoden ammattioppaiden ohjauksessa. Olemme toimineet Nuuksiossa vastuullisesti jo vuodesta 1994 alkaen. Lämpimästi tervetuloa!
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Karhunpesä, viihtyisä hirsihuvila Nuuksiossa
Palveluntarjoaja
Sea & Mountain Adventures Oy
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin