Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Nuuksion Poropuisto – ripaus pohjoisen taikaa

Jaa

Koe ripaus pohjoisen taikaa Suomen eteläisimmässä poropuistossa Nuuksiossa! Vain noin 30 km / 30 min Helsingin keskustasta ja lentokentältä. Yksityisomisteisen poropuiston rajanaapurina on Nuuksion kansallispuisto.

Poropuisto on auki yleisölle viikonloppuisin, la ja su klo 12-15 (tammi-huhtikuu ja loka-jouluku) ja kesäkautena klo 13-16 (touko- syyskuu). Pääsylipun voi ostaa paikan päältä tai etukäteen SmaShop -verkkokaupastamme. Varausta ei tarvitse tehdä etukäteen yleisenä aukioloaikana. Noin tunti on riittävä vierailuaika, paikka ei ole kovin suuri.

Liput: 25 € aikuinen, 10 € lapsi (4-11 v.), 60 € perhelippu (2 aikuista + 2 lasta), 0,3 v. veloituksetta
Opiskelijakortilla -10%

Kaivospassi: 25 € / kpl, oikeuttaa kaivamaan yhden kotimaisen raaka-ametistin poropuiston kaivosladossa. Kiven mukana tulee aitoustodistus.

Pääsymaksu sisältää jäkälää poroille syötettäväksi, nokipannukahvin (tee, mehu) ja pullan tai tikkupullan paistamista tunnelmallisessa kodassa nuotiotulilla. Joulukuussa tarjoilemme glögiä ja pipareita. Joulupukki on paikalla joulukuun viikonloppuina ja tammikuussa saattaa olla erikoisaukioloaikoja.

Yksityisvierailut ovat mahdollisia kaikkina muina aikoina. Kysy saatavuutta sähköpostitse hyvissä ajoin etukäteen. Yksityisvaraus on henkilökohtaisempi kokemus, paikalla ei ole silloin ketään muita lisäksenne. Vierailun kesto on 1 h.

Liikenneyhteys poropuistoon: Lähijuna U, E, L Helsinki-Espoon keskus, josta bussi nro 245 Nuuksioon. Bussipysäkki: PUNJONSUO (kaksi pysäkkiä Suomen luontokeskus Haltiasta eteenpäin).

Poropuistossa on rajoitetusti parkkitilaa omille autoille. Lähin suurempi parkkipaikka löytyy Suomen Luontokeskus Haltian edestä, noin 1 km ennen poropuistoa. Huom! Yksityisteille parkkeeraaminen on ehdottomasti kielletty!

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
10 €
-60 €
henkilö
Kesto
3
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Nuuksion Poropuisto – ripaus pohjoisen taikaa
Palveluntarjoaja
SMA Group
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin