Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Opi tuntemaan lintuja

Jaa

Kaikki pitävät linnuista. Moni ei kuitenkaan tiedä, mitä lintulajeja näkee tai kuulee erilaisissa ympäristöissä. Kiinnostusta tunnistamiseen olisi, mutta lajien nimeäminen ulkonäön saatikka äänen perusteella tuntuu liian vaikealta. Kuulostaako tutulta?

Lintuharrastuksen voi aloittaa koska tahansa. Lähtöosaamista ei tarvitse olla. Lintuharrastuksessa on se mukava puoli, että jo muutaman tavallisen linnun tunnistaminen tuottaa suuresti iloa ja piristää mieltä.

Kun opit enemmän linnuista, lähiympäristösikin saa uuden ulottuvuuden ja myös luontokokemuksesi tulevat rikkaammiksi. Luonnossa liikkuminen lintuja tarkkaillen on rentouttavaa ja elämyksiä täynnä.

Lintuihin tutustuminen käy helpommin osaavan asiantuntijan opastuksella. Oppaan kanssa saat tukea uuden harrastuksesi aloittamiseen. Voit tulla kanssamme ihastelemaan lintujen elämää ilman suurempia tavoitteita. Kaukoputki paljastaa mielenkiintoisia yksityiskohtia linnuista!

Borearctian linturetket ovat retkiä luonnossa. Vaikka linnut ovat pääosissa, retkillämme havainnoidaan myös muuta luontoa vuodenaikojen tuoman annin mukaan. Nautitaan luonnosta ja annetaan luonnon yllättää!

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
suomi,
englanti
Kesto
4
tuntia
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Opi tuntemaan lintuja
Palveluntarjoaja
CNature with Borearctia
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
08:00-20:00
Ti
08:00-20:00
Ke
08:00-20:00
To
08:00-20:00
Pe
08:00-18:00
La
08:00-18:00
Su
08:00-18:00