Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Patikointia Nuuksion järviylängöllä

Jaa

Tämä Nuuksion kauniilla järviylängöllä kulkeva reitti alkaa upealta näköalapaikalta, mistä näet korkealta kallioilta vuonomaisen Nuuksion Pitkäjärven. Kelottuneet puut kallioisessa maastossa kruunaavat maiseman. Täältä jatkamme lippaluolalle, joka on muodostunut jo jääkaudella.

Kauniit mäntymetsät ja avarat maastot vievät kohti järvialueita, jossa hyvällä onnella saatamme nähdä yhden alueen useista pöllölajeista - varpuspöllön. Monille tämä alue on vielä tuntematon, vaikka se antaakin todella monipuolisen luontokokemuksen ja monelta osin täyden erämaatunnelman. Reitin lopuksi pistäydymme vielä katsomaan yhtä Nuuksion useista hiidenkirnuista.

Tiesitkö, että Nuuksiossa on kivikautinen kalliomaalaus? Retken aikana kuulemme myös Nuuksion historiasta ja saamme vinkkejä omatoimiseen retkeilyyn alueella.

Vehreä luonto, erämaan tunnelma ja kauniit järvet – tämä retki saa kenet tahansa haltioitumaan ulkona liikkumisesta.

Vaativuus: Helppo, joitain haastavia osuuksia
Pituus ja kesto: 7 km, n. 3 tuntia

Tapaamispaikka: Haltia Lake Lodge, Solvallanrinne 2, Espoo. Suomen luontokeskus Haltiaa vastapäätä. Paikalle pääsee myös Espoon linja-autolla 245(A), joka lähtee Espoo keskuksesta laiturista 32. Haltia Lake Lodge sijaitsee HSL:n vyöhykkeellä C.

Lisätietoja: Vaativuus on Helppo, joitain haastavia osuuksia. Pitää pystyä kävelemään mäkisessä maastossa 7 km 3 tunnin aikana. Hintaan sisältyy ohjattu retki. Muista sään mukainen varustus. Minimi osallistujamäärä on 5 hlö ja maksimi 15 hlö.


Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi,
ruotsi,
saksa,
japani
Hinta
49 €
henkilö
Kesto
3
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
Welcome Cyclist -badge
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Patikointia Nuuksion järviylängöllä
Palveluntarjoaja
Haltia Lake Lodge
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
07:00-23:00
Ti
07:00-23:00
Ke
07:00-23:00
To
07:00-23:00
Pe
07:00-23:00
La
07:00-23:00
Su
07:00-23:00