Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Privaattiretki: Talvinen nuotioretki Nuuksiossa

Jaa

Koe talvisen luonnon lumo lyhyellä opastetulla kävelyretkellä Nuuksion Kansallispuistossa. Kävelyn lomassa nautitaan suomalaisia perinneherkkuja ja kuumaa juomaa leirinuotiolla.

Lyhyellä ja rennolla kävelyretkellä nautit luonnontilaisen metsän rauhasta ja hiljaisuudesta. Sään mukaan joko lumikengillä tai ilman toteutettavan kävelyretken reitti mukailee Nuuksion kansallispuiston polkuverkostoa.

Auringon laskettua matkaa jatketaan otsalamppujen loisteessa oppaan johdolla pitkin kansallispuiston talvista maisemaa. Nuotiopaikalla lammen rannalla päästään nauttimaan nuotion lämmössä ja loimussa kuumaa juomaa ja suomalaisia perinneherkkuja, kuten karjalanpiirakoita, leipäjuustoa, lakkahilloa ja makkaroita. Retken jälkeen on mahdollista lämmitellä Haukanpesän saunan löylyissä (valinnainen).

Suosittelemme osallistujille kävelyretkelle säähän sopivaa vaatetusta. Kävelyretki toteutetaan lumikengillä säätilanteen niin salliessa. Huomaathan, että arkilähdöt (keskiviikko ja perjantai) toteutetaan pimeän tultua otsalamppujen loisteessa.

* Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksio.
* Kuljetuksen noutopaikka: Helsingin keskustasta sopimuksen mukaan.
* Lähdöt: Sopimuksen mukaan
* Ryhmän koko: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle.
* Kesto: 4 h, kuljetukset mukaan lukien.
* Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingistä ja takaisin, opastus, vesipullo ja retkieväät. Sisältää tarvittaessa lumikengät ja sauvat sekä otsalampun.

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
99 €
henkilö
Kesto
4
tuntia
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin