Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Yö päremajassa Nuuksion Poropuistossa

Jaa

Ekologiset päremajat on valmistettu luonnonmateriaaleista. Muotoilu on yhdistelmä satoja vuosia vanhaa teknologiaa ja tämän päivän käsityötä. Ulkopinta on tehty kuusipäreistä ja haapaa on käytetty sisätiloissa, yhteensä yli 2500 pärettä.

Päremajat sijaitsevat Nuuksion poropuistossa, joten sinulla on mahdollisuus ruokkia poroja suoraan majan ikkunasta käsin. Majoitusvaraus sisältää myös opastetun käynnin poropuistossa saapumisen yhteydessä.  

Kahden henkilön päremajassa on parivuode liinavaatteineen, eko-WC, käsienpesumahdollisuus, erillinen kesäsuihku, minijääkaappi omille eväille, vedenkeitin, pressopannu, kahvia/teetä/vettä ja sangollinen jäkälää poroille syötettäväksi. Ulkoterassilla on grilli, pöytä ja tuolit. Lemmikkieläimet eivät valitettavasti ole sallittuja. Maksuton pysäköintipaikka. Majoja on kaksi kappaletta: Naava ja Pihka.

Merkityt kansallispuiston luontopolut kulkevat aivan nurkan takana. Suomen luontokeskus Haltia ja ravintola Haltia sijaitsevat noin 1 km päässä päremajoista. Noin 30 km / 30 min Helsingin keskustasta ja lentokentältä.

Saapumisohjeet: https://www.nuuksioreindeerpark.fi/fi/yhteystiedot/

Julkinen liikenneyhteys Helsingistä: https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut  
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Hinta
360 €
päivä
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Yö päremajassa Nuuksion Poropuistossa
Palveluntarjoaja
SMA Group
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin