Bodominjärvi

Oittaan ulkoilualue

Bodomjärven eteläpäässä sijaitseva Oittaan ulkoilualue tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja tekemistä ympäri vuoden.

Monipuolisesti tekemistä ja aktiviteetteja tarjoava Oittaan ulkoilualue sijaitsee Bodomjärven eteläpäässä. Järven ranta toimii kesäisin yhtenä Espoon suosituimpana uimarantana. Valvotulta rannalta löydät suihkut, pukukopit sekä beachvolleykentän. Talvisin voi järveen pulahtaa avannosta ja suunnata lämmittelemään Oittaan kivinavetan saunaan. Saunaa lämmitetään päivittäin talvisesongin ajan, jonka tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Ulkoilualueen 4,4 kilometrin pituinen rata palvelee kuntoilijoita kesäisin lenkkipolkuna ja talvisin hiihtolatuna. Ulkoilukeskuksen lähettyviltä lähtee myös n. 2 kilometrin pituinen luontopolku. Suunnistajille on Oittaan alueen maastossa kiintorastisto.

Ulkoilukeskuksen ravintola valmistaa maukkaita ja terveellisiä herkkuja sekä ulkoilijoille että brunssi- ja lounasruokailijoille. Lounasta tarjoillaan ravintolassa joka päivä.

Ravintolan kanssa samassa rakennuksessa toimii Suomen Ladun välinevuokraamo, josta voit vuokrata SUP-laudat, kanootit, soutuveneen, fatbike-maastopyörät, lasten pyörät ja frisbeegolfkiekot.

 

Yhteystiedot

Kunnarlantie 33 - 39, 02740 Espoo
oittaa@loiva.fi
+358 (0)50 4410741

www.oittaanetti.fi/