Siirry sisältöön

Bodominjärvi

Oittaan ulkoilualue

Bodomjärven eteläpäässä sijaitseva Oittaan ulkoilualue tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja tekemistä ympäri vuoden.

Monipuolisesti tekemistä ja aktiviteetteja tarjoava Oittaan ulkoilualue sijaitsee Bodomjärven eteläpäässä. Järven ranta toimii kesäisin yhtenä Espoon suosituimpana uimarantana. Valvotulta rannalta löydät suihkut, pukukopit sekä beachvolleykentän. Talvisin voi järveen pulahtaa avannosta ja suunnata lämmittelemään Oittaan kivinavetan saunaan. Saunaa lämmitetään päivittäin talvisesongin ajan, jonka tarkemmat aukioloajat löydät täältä.

Uimavesien ja latujen tilannetta voit seurata: https://ulkoliikunta.fi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ulkoilualueen 4,4 kilometrin pituinen rata palvelee kuntoilijoita kesäisin lenkkipolkuna ja talvisin hiihtolatuna. Ulkoilukeskuksen lähettyviltä lähtee myös n. 2 kilometrin pituinen luontopolku. Suunnistajille on Oittaan alueen maastossa kiintorastisto.  

Ulkoilukeskuksen ravintola valmistaa maukkaita ja terveellisiä herkkuja sekä ulkoilijoille että brunssi- ja lounasruokailijoille. Lounasta tarjoillaan ravintolassa joka päivä.

Ravintolan kanssa samassa rakennuksessa toimii Hiihto Centerin välinevuokraamo talvikaudella. Kesäkaudella vuokravälineitä vuokrataan Ulkoilukeskuksen kahvilasta tai rannan vuokraamosta, josta voit vuokrata SUP-laudat, kanootit, soutuveneen, fatbike-maastopyörät, lasten pyörät ja frisbeegolfkiekot.

Oittaan Angry Birds -leikkipuisto

Espoon toinen julkinen Angry Birds -leikkipuisto on valmistunut Oittaan ulkoilualueelle Bodominjärven rannalla. Leikkipuisto on kaikille avoin ja maksuton. Leikkipuiston ytimenä toimii merirosvolaiva ”Oittaan Helmi”, jonka kapteenina seilaa King Pig -possu. Possut havittelevat ryöstävänsä lintujen munia laivaansa. Puiston toisessa päässä sijaitsee pienten lasten aidattu alue, ”Linnake”, jossa vihaiset linnut vartioivat muniaan. Sinne on piilotettu kultamunia, Golden Eggs, joita halukkaat voivat etsiä leikkivälineistä.

Yhteystiedot

Kunnarlantie 33 - 39, 02740 Espoo
oittaa@loiva.fi
+358 (0)50 4410741

www.oittaanetti.fi/