Hyppää pääsisältöön
Valoisa seminaarisali suurilla ikkunoilla.

Tämä sivu löytyy kielillä:

Inspiroivat kokous- ja juhlatilat yritystapahtumiin: Kirkkonummi, Kauniainen ja Vihti

Jaa

Miltä kuulostaisi virkistävä kokouspäivä tai yritystapahtuma oman poppoon kesken luonnon helmassa? Espoon naapurikaupunki Kauniainen ja Kirkkonummen ja Vihdin kunnat tarjoavat monia tapahtumatiloja, jotka ovat juuri sopivasti pois kaupungin hälinästä, mutta kuitenkin lähellä kaikkea. 

Päivä tiimin tai koko yrityksen kesken poissa toimistolta tuo uutta potkua tekemiseen ja tuulettaa aivoja vanhoista ideoista. Alta löydät Venuun suosikkitilat, joissa viihtyy vaikka pidempäänkin!

Kirkkonummi

Pitkiä pöytäryhmiä modernisoidussa kivinavetassa.
Kuva: Wohls Stall.

Wohls Stall

Ihanaa maaseudun tunnelmaa! Vanhaan kivinavettaan rakennettu, täysin peruskorjattu Wohls Stall kestittää niin pienet kuin suuret kokoukset ja yritystapahtumat. Tilasta löytyy kiinteä äänentoisto langattomilla mikeillä, kolme videotykkiä sekä wifi, joten esitykset ja puheenvuorot onnistuvat täällä näppärästi. Viihtyisä pihapiiri mahdollistaa myös monenlaiset oheisohjelmat!

 • Kapasiteetti: Seisten 200 / Istuen 150
 • Tarjoilut: Tilalta / Omat juomat

Lue lisää Wohls Stallista Venuun sivuilta
Lue lisää Wohls Stallista Visit Espoon sivuilta

Nainen kattaa pöytiä ikkunan edessä.
Kuva: Palsta Kirkkonummen Päätälon sali.

Palsta Kirkkonummi

Tyylikäs Palsta Kirkkonummi hurmaa vieraan kuin vieraan laadukkaalla, arkkitehtuurisella ilmeellään! Palsta koostuu tilavasta Päätalosta, Vierastalo Merihöyrystä, saunatiloista sekä majoitusaitoista. Kokonaisuuteen kuuluu myös ihana, laaja pihapiiri sekä ranta. Täällä järjestyy halutessaan siis pidempikin vierailu! Päätalossa onnistuu istuvat tilaisuudet 40 hengelle, mutta kokouksissa ja tiimipäivissä tila parhaimmillaan noin 25 hengen tapahtumissa.

 • Kapasiteetti: Seisten 60 / Istuen 40
 • Tarjoilut: Tilalta / Omat juomat

Lue lisää Palstasta Venuun sivuilta
Lue lisää Palstasta Visit Espoon sivuilta

Pöytä- ja sohvaryhmät isojen ikkunoiden edessä, joista avautuu maisema vesistöön.
Kuva: VillaGo.

VillaGo

Tule nauttimaan mieltä hellivistä merimaisemista Kirkkonummen Medvastöön! Hulppea VillaGo on modernien sisätilojen lisäksi varustettu ihanalla, osittain katetulla terassilla porealtaineen sekä saunatuvalla, joissa voi viettää tiimin kesken rentoa päivää kokoustamisen ohella. Huvilaan on mahdollista jäädä myös yöpymään, mikäli haaveissa on vaikkapa yön yli kestävät strategiapäivät tai kick-off.

 • Kapasiteetti: Seisten 12 / Istuen 12
 • Tarjoilut: Tilalta / Omat juomat ja ruoat

Lue lisää VillaGosta Venuun sivuilta

Majvikin valoisa merikabinetti-tila.
Kuva: Majvikin Merikabinetti.

Kokous- ja kongressihotelli Majvik / Merikabinetti

Järjestä tehokas kokouspäivä meren äärellä! Kirkkonummella sijaitsevan Majvikin kokous- ja kongressihotellista löydät kokous- ja juhlatilat monen kokoiseen tapahtumaan – sekä tietenkin majoituksen koko poppoolle. Majvikin Merikabinetti on valoisa ja avara kokoustila merimaisemin, joka on varustettu laadukkaalla kokoustekniikalla.

 • Kapasiteetti: Seisten 20 / Istuen 20
 • Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää Majvikin Merikabinetista Venuun sivuilta
Lue lisää Majvikin kokoustiloista Visit Espoon sivuilta

Kauniainen

Seminaarisali, jossa suuret ikkunat.
Kuva: Työväen Akatemia, A-paja.

Työväen Akatemia

Hulppean kuuden hehtaarin puistotontin ympäröimä Työväen Akatemia kätkee sisäänsä ihanan valoisan A-pajan, jossa järjestyy tehokkaat kokoukset, workshopit ja seminaarit. Tilassa voi järjestää tapahtuman parhaimmillaan jopa 200 hengelle penkkiriveineen tai pöytien kera luokkamuotoon 100 hengelle. Puitteisiin kuuluu puhujakoroke, moderni kokoustekniikka sekä juhlatilaisuuksia varten baari.

 • Kapasiteetti: Seisten 200 / Istuen 196
 • Tarjoilut: Tilalta

Lue lisää A-pajasta Venuun sivuilta

Kellertävä kartanorakennus puiden ympäröimänä.
Kuva: Villa Vallmågård.

Vallmogård

Kerrassaan upea Vallmogård on arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema jugend-huvila Kauniaisten keskustassa! Useammasta huoneesta koostuva huvila sopii täydellisesti niin kokouksiin kuin muihinkin yritystapahtumiin ja -juhliin. Historiaa huokuva tila aitoine kalusteineen – vehreää pihapiiriä unohtamatta – on ihanan inspiroiva miljöö. Tilaisuuden tarjoiluista huolehtii ammattitaitoinen pitopalvelu ja huvila vuokrataankin aina tarjoilujen kera.

 • Kapasiteetti: Seisten 60 / Istuen 60
 • Tarjoilut: Tilalta / Omat juomat

Lue lisää Vallmogårdista Venuun sivuilta

Vihti

Kuvituskuva.
Kuva: Villa Björkbacken.

Villa Björkbacken

Kun etsinnässä on huvila omassa rauhassa, laadukkailla puitteilla varustettuna, on Villa Björkbacken oikea valinta! Vihdin Nummelassa sijaitseva huvila on kokonaisuudessaan sisustusarkkitehdin suunnittelema, mikä näkyy niin tyylissä kuin käytännöllisyydessä. Monipuolisten tilojen ansiosta täällä onnistuu sekä tiukat kokoukset pöydän ääressä, että rennommat ideointihetket sohvalla. Halutessaan voi jäädä myös yöpymään!

 • Kapasiteetti: Seisten 50 / Istuen 20
 • Tarjoilut: Tilalta / Omat juomat ja ruoat

Lue lisää Villa Björkbackenista Venuun sivuilta

Puuhuvila järven rannalla puiden ympäröimänä.
Kuva: Villa Paratiisi.

Villa Paratiisi

Nuuksion kansallispuiston tuntumassa sijaitseva Villa Paratiisi vie kokouksen, tiimipäivän tai juhlan järvimaisemiin. Täällä jos jossain kaupungin hälinä unohtuu ja inspiraatio pääsee lentoon! Päärakennuksesta löytyy avara tila, jossa mahtuu ruokailemaan ja kokoustamaan 20 henkeä pöytien ääreen ja yöpymäänkin mahtuu 14 henkeä. Kesäisin myös terassi tuo mukavasti lisätilaa!

 • Kapasiteetti: Seisten 20 / Istuen 20
 • Tarjoilut: Tilalta / Omat juomat ja ruoat

Lue lisää Villa Paratiisista Venuun sivuilta
Lue lisää Villa Paratiisista ja Nuuksion Taian muista palveluista Visit Espoon sivuilta

Jäitkö etsimään vielä sitä oikeaa?

Katso lisää tilavaihtoehtoja Venuusta! Venuu.fi/tilat

Pääkuva: Työväen Akatemia, Kauniainen.