Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Merellinen metsäkylpyelämys Porkkalanniemessä

Jaa

Jätä kaupunki taaksesi, sulje netti ja suuntaa Porkkalanniemeen, yhteen Etelä-Suomen upeimmista luonnonsuojelualueista, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Anna polun kuljettaa sinut halki kalliomännikköjen ja aisti meriluonto kehosi jokaisella solulla. Antaudu lintujen laululle, aaltojen liplatukselle ja tuulen huminalle. Kiipeä ikiaikaisten kallioiden laelle ja anna katseesi levätä horisontin sinessä. Hengitä syvään, lepää silokalliolla ja tunne, kuinka raikas merituuli huuhtoo huolesi pois. Tällä syvällisellä matkalla saat uuden yhteyden luontoon – ja itseesi.

Luonnon parantavat vaikutukset kehoon ja mieleen on tunnettu jo tuhansia vuosia eri kulttuureissa. Metsäkylpeminen, tai "shinrin-yoku," kehitettiin 1980-luvulla Japanissa hoitomuodoksi suurkaupunkien stressiin ja uupumukseen. Tämä mindfulness-pohjainen menetelmä on sittemmin levinnyt maailmanlaajuisesti ja kehittynyt hyvin tutkituksi hyvinvointiharjoitukseksi, joka tehostaa luonnon todennettuja terveysvaikutuksia, vähentää tehokkaasti stressiä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja lataa sinut uudella energialla.

Pienessä ryhmässä kävelemme hitaasti noin 2-3 km ja nautimme luonnon rauhasta ohjattujen luontoyhteys-, hengitys- ja aistitietoisuusharjoitteiden kautta, jotka ohjaa suomalainen sertifioitu metsäterapiaohjaaja ja eräopas.

Lopuksi kokoonnumme nuotion ääreen, kuten ihmiset ovat tehneet vuosituhansien ajan, jakamaan kokemuksemme ja herkuttelemaan nokipannukahvilla tai teellä, villimarjashoteilla ja leivonnaisilla. Saat myös aromaattista öljyä ihollesi, jotta voit jatkaa metsän terapeuttisten vaikutusten nauttimista kotonakin.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi virkistyspäiviin, tiimipäiviin, kokouksiin, työpajoihin, syntymäpäiviin tai polttareihin! Tämä unohtumaton kokemus voidaan myös toteuttaa esteettömästi kaikille.

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
124 €
henkilö
Kesto
4
tuntia
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Merellinen metsäkylpyelämys Porkkalanniemessä
Palveluntarjoaja
SOWL Nature Wellbeing
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin