Hyppää pääsisältöön
Tapiolan golfkenttä ilmasta katsottuna ympäristöineen.

Golfaamaan

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Espoo naapurikuntineen kutsuu golfreissulle

Espoon, Kirkkonummen ja Vihdin alueella on golfaajalla mistä valita: alueella on yhteensä 14 golfkenttää sekä ainakin kaksi muuta harjoittelupaikkaa. Joukossa on kenttiä erilaisilla profiileilla ja tasolla ja suosikkipaikka löytyy niin aloittelevalle harrastajalle kuin kokeneemmallekin golfaajalle.

Myös golf on hyvä esimerkki kestävästä aktiviteetista ja matkailusta. Esimerkiksi Kirkkonummella sijaitseva Hirsala Golf valittiin Maailman top 100 kestävän ja vastuullisen golfkentän joukkoon. Hiilijalanjälkeä on pienennetty merkittävästi ja vedenkulutus klubilla puolittunut. Espoossa sijaitseva Master Golf puolestaan huomioi kulttuurihistoriallisen ympäristönsä vastuullisuustoimillaan kuten maalämmön käyttämisellä, sähköautojen latauspisteillä sekä erilaisilla luontoselvityksillä ja metsänhoitosuunnitelmalla. Yleisesti vastuullisuudesta golfkentillä kertoo muun muassa kentän GEO-sertifiointi.

Espoo

Muut golfin harjoittelupaikat

Kenttien lisäksi Espoosta löytyy ainakin kaksi muuta harjoittelupaikkaa golfareille - Gogolf Range Leppävaara ja Season Golf Suomenojalla.

Gogolf Range Leppävaara

Gogolf Range Leppävaara on monipuolinen harjoittelukeskus kaikille golfista kiinnostuneille. 

Continental Golf Park Leppävaara on golfin harjoittelukeskus loistavalla paikalla Espoon Leppävaarassa. Vierestä löytyy niin ulkoilureitit luonnossa kuin vilkas ostoskeskus Sello. 

Paikalle voi tulla kuka tahansa tutustumaan lajiin tai harjoittelemaan tosissaan. Toki voi tulla myös vain piipahtamaan kahvilla ja jäätelöllä ja nauttia leppoisasta tunnelmasta. 

Opetuspalveluita on tarjolla moneen lähtöön ja lajin aloittaminen Leppävaarassa on helppoa ja edullista. Myös erilaisia tapahtumia ja tutustumistilaisuuksia järjestetään. Myös lapsille on omia kursseja ja leirejä.

Yhteystiedot:

Säterinpuistotie 1, 02600 Espoo 
range@gogolf.fi 
Puh: +358 50 552 5561

golfrange.fi/
 

Lähikuva driverista ja golfpallosta keinoviheriöllä.

Season Golf 

Season Golf on ympärivuotinen golfin harjoittelukeskus Espoon Suomenojalla. Kesällä golfareita palvelee 40-paikkainen range, lähipelialue, putti- ja chippigriinit ja bunkkeri. Caddiemasterin toimistossa on kahvila, josta voi myös lainata mailoja. 

Hanskat, pallot ja muut tarvikkeet löytyvät Golf Balancen pro shopista. Season Golf palvelee päivittäin klo 9-21, juhannuksen poikkeava aukioloaika löytyy nettisivuilta. 

Teksti: Fore! Golf Media 07/2018 

Yhteystiedot:

Finnoonpuisto 4, 02280 Espoo 
caddiemaster@seasongolf.fi 
Puh: +358 50 329 1320 

seasongolf.fi/