Hyppää pääsisältöön
Hanasaaren sviitin oleskelutila merinäköalalla upean raikkain värisin huonekaluin.

Hotellit

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Kauniita hotelliunia Espoossa ja lähialueilla

Oletko tulossa Espooseen lomalle tai kokoukseen ja etsit mukavaa ja vaivatonta majoitusta hyvien kulkuyhteyksien varrella, mutta kuitenkin lähellä luontoa? Espoon ja lähialueiden hotelleissa on mistä valita – halusitpa sitten kaupungin sykkeeseen, meren rannalle tai luonnon syleilyyn. Metro, pikaratikka ja juna kuljettavat raiteita pitkin vastuullisesti paitsi mielenkiintoisten kohteiden pariin, myös Helsinkiin.

Kuva hotelli GLO Espoon huoneesta ja motorisoidusta sängystä, jonka taustalla on taideteos seinällä.
Kuva: GLO Hotel Sello

Kaupungin sykkeeseen busineksen ja palvelujen pariin

GLO Hotel Sello

Lifestylehotelli GLO Hotel Sellon uudistuneet hotellihuoneet sopivat liikematkailijoille, lapsiperheille ja romanttista kaupunkilomaa viettäville. Koska hyvät yöunet ovat hotelliyöpymisen keskeinen kulmakivi, tarjoaa GLO vierailleen erilaisia vaihtoehtoja majoitukseen. Leppävaaran kauppakeskus Sellon ja Leppävaaran aseman läheisyydessä sijaitseva hotelli takaa pääsyn monipuolisten palveluiden pariin. GLO:hon pääsee kätevästi julkisilla tai auton voi jättää maksuttomaan parkkiin. Ravintola GLO Grill Kitchen tarjoaa laadukasta ja herkullista grillattua ruokaa ja sesongin parhaista raaka-aineista valmistettuja aterioita pitkän kaavan mukaan. GLO Hotel Sellolle on myönnetty Green Key sertifikaatti ja hotelli on esteetön.

Hotelli Heymon aula ja respa sekä itsepalveluautomaatit luonnonläheisissä sävyissä.
Kyva: Heymo 1 by Sokos Hotels

Heymo 1 by Sokos Hotels

Keilaniemessä, yritysmaailman sykkeessä sijaitseva Heymo 1 on uudenlainen flexible service -hotelli, jossa kaikki olennainen on huomioitu ja kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi. Vieressä sijaitsevat metro, Keilaniemen huippuyritykset, Aalto-yliopisto ja ulkoilureitit meren rannalla. Hotellin Fixerit auttavat 24/7, kirjautuminen hoituu automaateilla ja aamiaista saa älykaapeista kellon ympäri. Samasta rakennuksesta löytyy kuntosali ja ravintola ja koko kaupunki ympärillä on käytössäsi hyvien kulkuyhteyksien ansiosta – juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. Hotelli sopii yhtä lailla kaveriporukoilla, kokousvieraille tai muuten vaan. Myös lemmikit ovat tervetulleita. Heymolla on Sustainable Travel Finland -merkki ja hotelli on esteetön.
 

Hotelli Mattsin viihtyisä sviitti kuvattuna.
Kuva: Kassiopeia/ Hotel Matts

Hotel Matts, Espoo

Skandinaavisen tyylikäs ja moderni hotelli ja huoneistohotelli monipuolisten palveluiden äärellä ja lähellä elämyksellisiä ulkoilumaastoja Matinkylässä. Mattsissa on 192 tyylikästä hotellihuonetta ja 77 viihtyisää huoneistoa, jotka soveltuvat niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen majoittumiseen. Aamiainen ja 7. kerroksen saunat kuuluvat huoneen hintaan. Ravintola Freja inspiroituu pohjoisen keittiön tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista ja annoksissa korostuvat selkeät, skandinaaviset maut. Matinkylän metroaseman läntinen uloskäynti tuo suoraan hotellin pääsisäänkäynnille. Autoilijoille on asiakaspaikkoja parkkihallissa. Hotelli on esteetön.
 

Hotelli Tapiola Garden ulkoapäin tunnelmallisessa valaistuksessa keskusaltaan toiselta puolelta kuvattuna.
Kuva: Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on kohtaamispaikka hyvien kulkuyhteyksien ja metroradan varrella. Aamiainen, asiakassauna ja uima-allas sekä kuntoiluhuone kuuluvat huoneen hintaan. Lähes kaikissa huoneissa on parveke, josta avautuu näkymä Aarne Ervin suunnittelemalle Keskusaltaalle, jossa luistellaan talvisin ja kesäisin voi ihailla pulppuavaa suihkulähdettä. Hotellin ravintola Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset raaka-aineet tuoreella  tavalla, kun selkeän skandinaaviset maut kohtaavat mausteet ympäri maailman. Hotellin läheisyydessä sijaitsevat kauppakeskus AINOA sekä Näyttelykeskus WeeGee, Espoon kulttuurikeskus ja Espoon Kaupunginteatteri ja liikuntamahdollisuuksia on runsaasti. Hotelli kuuluu Green Key -ympäristöohjelmaan.

Scandicin viihtyisä hotellihuone maanläheisissä sävyissä.
Kuva: Riikka Laatikainen, Scandic Espoo

Scandic Espoo

Espoon Scandic on viihtyisä hotelli hyvien liikenneyhteyksien ja isojen kulkuväylien varrella. Uudistetut huoneet, rento ravintola, saunaosasto ja uima-allas sekä maksuton pysäköinti takaavat onnistuneen vierailun muun lomalaisille, joukkueille ja kokousvieraille. Monipuoliset kokoustilat sopivat erilaisiin kokouksiin ja tapahtumiin. Sporttisessa KG-ravintolassa syntyvät laadukkaista raaka-aineista mm. grillipihvit, deli-pizzat sekä kaupungin parhaat burgerit - huolella valmistettuja, mutkattomia ja rentoja annoksia. Scandic Espoolla on Sustainable Travel Finland -merkki ja hotelli on esteetön.
 

Hotelli Hanasaari ja koko saari ilmakuvattyuna kesäisessä maisemassa meren ympäröimänä.
Kuva: Hanasaari

Omaan saareen tai meren ääreen

Hotelli Hanasaari

Ainutlaatuinen yhdistelmä kongressihotellin monipuolisia palveluja, upeita saaristomerellisiä puitteita sekä nimekkäiden pohjoismaalaisten suunnittelijoiden designia, joka on läsnä myös jokaisessa huoneessa. Hanasaaren tilavat huoneet on sisustettu pohjoismaiseen tyyliin ja jokaisesta huoneesta on näkymät merelliseen luontoon. Huoneita hotellissa on 66, joista kaksi on sviittejä. Yöpymiseen sisältyy kattava aamiaisbuffetti sekä aamusauna ja -uinti. Kulinaristin unelma, Ravintola Plats on paikka, jossa pohjoismainen taide, design ja gastronomia kohtaavat, ja makumatka pohjoismaiseen keittiöön. Hanasaarelle on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti ja ravintolalla on oma kalastaja. Hotelli on esteetön.
 

Hotelli Radissonin saunakabinetti ylimmässä kerroksessa urbaanein merimaisemin.
Kuva: Radisson Blu Hotel Espoo

Radisson Blu Hotel Espoo

Aivan merenrannalla Otaniemessä sijaitseva Radisson Blu Hotel, Espoo ihastuttaa merimaisemillaan. Valittavana on tyylikkäät huoneet tai sviitit. Huonehintaan kuuluu Super Breakfast -aamiainen. Pääset todella vaihtamaan vapaalle ja rentoutumaan hotellin omassa hyvinvointikerroksessa, josta löytyvät uima-allas ja sauna sekä kuntosalilaitteita. Lentoasema on vain puolen tunnin ajomatkan päässä ja Helsingin keskusta vain yhdeksän kilometrin päässä. Aalto-yliopiston metroasemalle on 700 metriä. Hotellilla on maksuttomat pysäköintitilat. Viihtyisä Bistro Ranta tarjoilee herkullisen menun paikallisista suosikeista kansainvälisiin klassikoihin. Hotellin kokoustilat innoittavat tuotteliaaseen ja luovaan työntekoon. Hotelli on esteetön ja myös lemmikit ovat tervetulleita.

Majvikin tornimainen rakennus ulkoapäin kuvattuna kesämaisemassa.
Kuva: Majvik kokous- ja kongressihotelli

Majvik kokous- ja kongressihotelli

Majvik sijaitsee Kirkkonummen Masalassa, luonnonkauniissa ympäristössä Espoonlahden rannalla, Kehä III:n varrella. Hotellissa on 106 huonetta, joista kaksi on huoneistosviittiä merenrannassa. Perushuoneiden varusteluun kuuluu pieni jääkaappi, tallelokero, tv ja kylpyhuone. Huoneistosviiteissä on 2 makuuhuonetta, olohuone, täysin koneistettu keittiö, parveke ja oma sauna. Hotellissa on ravintola, sauna ja kuntosali. Matkaa Helsingin keskustaan tai lentokentälle on alle puoli tuntia. Ilmaista pysäköintitilaa on runsaasti. Alueella on myös sähköautojen latauspiste. Ympäröivä merellinen luonto tarjoaa hienot mahdollisuudet ulkoiluun. Majvikilla on Sustainable Travel Finland -merkki ja hotelli on esteetön.

Hotellin Korpilammen huone metsämaiseman näkyessä ikkunasta taustalla.
Kuva: Hotelli Korpilampi

Luonnon syliin ja polkujen varrelle

Hotelli Korpilampi

Hotelli sijaitsee Korpilammen rannalla upeassa korpimaisemassa – 30 minuutin matkan päässä Helsingin keskustasta ja lentoasemalta. Korpilammella voi lomailla tai järjestää kokouksen, virkistyspäivän tai juhlat. Hotellissa on 160 huonetta, ja hintaan sisältyy aamiaisbuffet, yleinen sauna- ja uintivuoro ja kuntosalin käyttö sekä veloitukseton pysäköinti. Ravintola tarjoaa korkeatasoisia illallisia ja mutkattomia klassikoita. Lähiympäristöstä löydät paljon harrastusmahdollisuuksia kuten Vesipuisto Serenan ja laskettelukeskus Serena Skin. Hotellilta voi vuokrata Fatbiken. Lyhyen automatkan päässä on myös golf-kenttiä, kauppakeskuksia ja matkailunähtävyyksiä. Hotellille on myönnetty Green Key -sertifikaatti sekä Sustainable Travel Finland -merkki.

Haltia Lake Lodgen viihtyisä huone metsämaiseman näkyessä ikkunasta taustalla.
Kuva: Haltia Lake Lodge

Luontohotelli Haltia Lake Lodge

Haltia Lake Lodge on Nuuksion kansallispuiston sydämessä ja Suomen luontokeskus Haltian vieressä sijaitseva luontohotelli, joka on reilun puolen tunnin päässä pääkaupungin vilinästä, mutta silti irti hälystä, Nuuksion Pitkäjärven läheisyydessä. Majoittua voi joko Lodge-huoneissa tai Glamping-teltoissa. Majoituksen hintaan sisältyy etukäteen tilattava aamiainen. Hotellissa on myös sauna ja kokoustilat. Haltia Lake Lodge järjestää upeita luontoelämyksiä ja aktiviteetteja sekä lomalaisille että yritysryhmille. Oppaina toimivat alan innostuneet ammattilaiset. Kaikki hotellin toiminta rakentuu vakaasti luonnonsuojelun, kestävän kehityksen ja paikallisuuden periaatteille. Haltia Lake Lodgelle on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki.
 

Polku hotellin tunnelmallinen kota, jossa nuotio loimuaa.
Kuva: Polku Hotelli

Polku Hotelli

Tyylikkäästi remontoitu luontohotelli Nuuksion sydämessä palvelee niin retkeilijöitä, lomailijoita kuin kokousvieraitakin. Hotellissa on 17 huonetta ja sviittiä. Ympärillä aukeava Nuuksion kansallispuisto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia sekä omatoimiseen että opastettuu retkeilyyn. Ravintola Polku toimii tilausravintolana, jossa on tarjolla herkullista suomalaista ruokaa, pienellä twistillä, lähiruokaa ja luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita suosien. Hotellissa on lisäksi oleskelutiloja, kokoustiloja, kuntosali ja sauna sekä rantasauna ja kota järven rannassa. Hotellivieraille parkkipaikka on maksuton. Hotellissa ei ole perinteistä vastaanottoa, sisäänpääsy tiloihin tapahtuu ovikoodein.

Backbyn keltainen vanha kartano talvisessa, aurinkoisessa maisemassa.
Kuva: Backbyn kartano

Backbyn kartano

Backbyn kartano toivottaa tervetulleeksi työyhteisöt, ryhmät, perheet sekä yksittäiset virkistyksen ja hyvinvoinnin etsijät. Kartanon piha-alueella sijaitsevan hotellin huoneet sijaitsevat kylpylärakennuksessa ja kaksi yksityisempää sviittiä tunnelmallisessa Kavaljeeri-piharakennuksessa. Backby sijaitsee kauniin luonnon keskellä, 20 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja Helsinki-Vantaan Lentoasemalta. Alueella on maksutonta paikoitustilaa ja paikalle pääsee myös julkisilla kulkuvälineillä. Huonehintaan sisältyy aamiainen, sauna-ja allasosaston sekä kuntosalin käyttö. Kartanoravintola tarjoaa aitoa ja maukasta ruokaa historiallisessa ympäristössä. Backby Loungessa on tarjolla suolaista ja makeaa sekä virvokkeita. Backbyn kartanolle on myönnetty Green Key -sertifikaatti.

Sivun pääkuva: Hanasaari - Hanaholmen

Huoneistohotellit Espoossa

Espoossa on myös useita huoneistohotelleja sekä lyhyt- että pidempiaikaiseen majoittumiseen.

Hotelleja Espoossa ja lähialueilla