Hyppää pääsisältöön
Three people discussing and looking the laptop.

VisitEspoo.fi

Tämä sivu löytyy kielillä:

Jaa

Näkyvyys VisitEspoo.fi palvelussa

Visitespoo.fi on Espoon virallinen matkailu- ja kokoussivusto, joka palvelee koti- ja ulkomaisia vierailijoita, paikallisia asukkaita sekä kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Visitespoo.fi hyödyntää Visit Finlandin DataHub –tuotetietokantaa alueen yritysten palvelutarjonnan esittelemiseksi. Kaikki palvelu- ja tuotetieto tuodaan siis rajapinnan kautta DataHubista visitespoo.fi -sivustolle.

Hyödyt yrityksille

  • Tuotetieto on yrityksen omassa hallinnassa ja päivitettävissä yhdessä paikassa reaaliaikaisesti.
  • Saat ilmaista näkyvyyttä eri markkinointi- ja myyntialustoilla, ml. Visitespoo.fi, Visitfinland.com, Visit Finlandin B2B-alusta

Mitä yrityksiltä vaaditaan

  • Yrityksen tulee olla matkailutoimija, joka tarjoaa palveluita matkailijoille ja/tai kokous- ja kongressijärjestäjille.
  • Yrityksen palveluiden tulee olla verkkosivuston sisältöön ja kohderyhmille sopivia. Visit Espoo pidättää oikeuden päättää, onko yritys visitespoo.fi -verkkosivustolle sopiva
  • Yrityksellä tulee olla verkkosivut sekä suomeksi, että englanniksi. Pelkkä Facebook-sivu tms. ei riitä, mutta englanninkielinen sivu voi hyvin olla supistettu versio suomenkielisestä, esim. pelkkä landing page.
  • Tuotteet tulee lisätä DataHubiin vähintään englanniksi ja suomeksi. Englanninkielisen tuotteen lisääminen edellyttää, että yrityksellä on verkkosivuillaan tiedot tuotteesta englannin kielellä. Pelkkä tuotenimen maininta sivuilla ilman tuotekuvausta ei riitä. Huom. muut kieliversiot ovat myös suositeltavia, sillä muut julkaisualustat, kuten visitfinland.com voi nostaa tuotteita sivustoillaan.
  • Yrityksen lisäämien tuotteiden/palveluiden tulee sijaita/tapahtua Espoossa, Kirkkonummella tai Nuuksion kansallispuiston alueella, mutta yritys voi olla rekisteröity muualle.

Mistä lähteä liikkeelle?

1. Tutustu ohjeistuksiin

DataHub käyttöönotto-ohjeistus yrityksille
Visitespoo.fi -verkkosivuston kriteerit ja ohjeet toimijoille
Visit Finlandin yleiset sisältöohjeet tuotteiden tekemiseen

2. Rekisteröidy DataHubiin 

 Siirry rekisteröitymään tästä

3. Osallistu Visit Finlandin järjestämiin DataHub klinikoihin.

Matkailuyrityksille suunnatuissa klinikoissa käydään läpi DataHubin käyttöönottoa, tuotteen lisäämisen ja kulun DataHubissa, sekä vastataan esiin nousseisiin kysymyksiin. Tiedot tulevista DataHub-klinikoista matkailuyrityksille löydät Visit Finlandin matkailun tapahtumat sivulta.

Voit myös katsoa aikaisemmin järjestettyjen klinikoiden tallenteita juuri silloin kun sinulle itselle sopii. Katso tallenteita.

4. Syötä yrityksesi tuotteet/palvelut DataHubiin

Voit hakea tuotetiedot myös suoraan Johkusta tai Bókunista. Tuotekorttien kieliversioiden vähimmäisvaatimuksina ovat suomi ja englanti.

5. Muista säännöllinen päivittäminen

Esimerkiksi kuvat kannattaa valita sesongin mukaan. 

Katso Visit Finlandin DataHub animaatio.

Pääkuva: Enter Espoo Oy