Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Nollan Rauhoittumisen retriitti

Jaa

Miltä tuntuisi viettää kaksi päivää luonnon keskellä, herätä aamuisin linnunlauluun ja aloittaa päivä meditoimalla rantakalliolla? Tämä kaikki on mahdollista, kun Nolla järjestää rauhoittavia retriittejä Tvijälpin autiolla saarella Espoossa. Rauhoittumisen retriitti sopii täydellisesti niin yrityksen virkistyspäivään kuin rentouttavaan hetkeen ystävien tai läheisten kanssa.

Ympäristöystävälliset Nolla-mökit antavat mahdollisuuden vierailla ainutlaatuisessa paikassa luonnon keskellä. Kolmion mallisen Nolla-mökin suuri ikkuna avautuu kohti luonnonkauniita näkymiä ja mahdollistaa yhteyden luontoon. Lähtösatamaan pääsee Helsingin keskustasta metrolla n. 10 minuutissa ja venematka saarelle kestää n. 15 minuuttia.

Kahden yön retriitissä pääset yöpymään upeassa Nolla-mökissä, nauttimaan luonnon parantavasta vaikutuksesta, ohjatusta meditaatiosta, hoitavista äänimaljoista sekä voimavaroja tukevista kirjoitus- ja rentoutumisharjoituksista.

Luonnossa oleminen tutkitusti mm. tasapainottaa hermostoa, kohentaa mielialaa, rauhoittaa, lievittää stressiä ja parantaa vastustuskykyä. Saaren kaunis ja monipuolinen luonto tarjoaa henkeäsalpaavat puitteet retriitin ohjelmalle. Retriitin aikana pääset meditoimaan saaristokallioilla, nauttimaan äänimaljojen soinneista taivasalla, ja nukkumaan merimaiseman avauttuessa edessäsi. Vaikka saari sijaitseekin lähellä kaupunkia, autiosaarimainen tunnelma vie sinut hetkeksi pois arjen kiireistä ja hälinästä – täällä voit todella irtautua kaikesta ja rauhoittua luonnon äärellä.

Retriitin keskimmäisenä päivänä pääset nauttimaan Hotel Hanasaaren maisemasaunasta. Aikataulu on suunniteltu väljäksi, jotta saisit nauttia kiireettömyyden tunteesta, viettää aikaa ystävän kanssa ja antaa hermoston palautua luonnon keskellä. Retriitin harjoitukset sopivat kaikille.

Kesä tarjoaa ihanteellisen hetken uudistumiselle ja henkiselle kasvulle. Lue lisää retriitistä, sen ohjelmasta ja ajankohdista Nollan tapahtumasivuilta ja ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti
Hinta
390 €
-450 €
henkilö
Kesto
3
päivät
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Nollan Rauhoittumisen retriitti
Palveluntarjoaja
Nolla Cabins
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin