Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Safaritalo - erähenkinen hirsihuvila Nuuksiossa

Jaa

Safaritalo tarjoaa erinomaiset puitteet kokouspäivän viettoon omassa luonnon rauhassa. Ruokapalvelut hoituvat omasta keittiöstä paikan päällä. Laaja piha-alue terasseineen mahdollistaa suurempienkin tilaisuuksien järjestelyt ruokapalveluineen.

Pihalla on myös viehättävä metsälampi ja noin 15 hengen eksoottinen InipiSPA -saunakota. Isossa kodassa on puulämmitteinen sauna ja lämminvesipaljut rentoutumiseen. Kodan keskellä palava nuotiotuli luo tunnelmaa. Uinti- ja avantouintimahdollisuus metsälammessa.

Safaritalon pääsalissa on kokoustilat 40 henkilölle, illanviettotilat 50 henkilölle ja lisäksi on pienempi noin 10 henkilön ryhmätyötila. Dataprojektori, valkokangas, fläppitaulu ja WiFi löytyvät kokoustarpeeseen.

Juhlaillalliset juomatarjoiluiden kera ovat mahdollisia Safaritalolla, jossa on anniskeluoikeudet.

Safaritalo toimii myös tukikohtana tiimipäivien aktiviteettiohjelmille. Järjestämme aktiviteettiohjelmia ympäri vuoden kuten: Noux Challenge -tiimikisa, Noux Survivor -selviytymisrastit, patikointi, sauvakävely, pyöräily, melonta, kirkkovenesoutu, risteily sähkömoottorilla varustetulla Helga-kirkkoveneellä Nuuksion Pitkäjärvellä, GPS-suunnistus, pihakisat (jousiammunta, puhallusputkiammunta, kirveen heitto), lumikenkäretki, potkukelkkasafari, pelastuspuvuissa pulikointia ym.

Kesäkautena grillimenut sekä pihanuotiolla loimutettu lohi ja savustettu kala sopivat hyvin Safaritalon erähenkiseen tunnelmaan.  


Vastuullisuus: Meille on myönnetty Good Travel Seal ja Sustainable Travel Finland sertifikaatit osoituksena työstämme kestävän matkailun edistämiseksi.
Tämä tuote on osa kategorioita

Tuotetiedot

Kapasiteetti
min
10
max
45
Sustainable Travel Finland -merkki
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Safaritalo - erähenkinen hirsihuvila Nuuksiossa
Palveluntarjoaja
SMA Group
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin