Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Arktinen metsäkylpy – Rentoudu ja pysähdy aistimaan talven taika ja nuotion loimu

Jaa

Metsäkylpeminen on ikimuistoinen ja kaunis kokemus hiljaisessa talvisessa metsässä, joka on koristautunut lumella ja jäällä – kunhan vain päälläsi on kaikki tarvittavat vaatekerrokset! Retken ulko-osuuden kesto määräytyy päivän pakkastilanteen mukaan, joten palella ei tarvitse. Suositeltu vähimmäisaika ulkona on tunti.

Jätä kaikki huolesi metsänreunaan ja uppoudu valkoisten taianomaisten muotojen maailmaan ja nukkuvan luonnon rauhaan kaikilla viidellä aistillasi. Pienessä enintään 12 hengen ryhmässä kävelemme hitaasti (tarvittaessa otsalampuilla ja lyhdyillä varustautuneina, sillä päivä pimenee varhain) noin 1 km läheisessä Nuuksion kansallispuistossa (tai haluttaessa hyvällä säällä merenrannnalla, esim. Porkkalanniemi tai Kopparnäs) ja nautimme ainutlaatuisesta talvisen satumetsän tunnelmasta ohjattujen luontoyhteys- ja aistitietoisuusharjoitusten avulla, jotka ohjaa suomalainen sertifioitu metsäterapia- ja eräopas.

Lopuksi kokoonnumme loimuavan nuotion äärelle – joko ulkona tai lisämaksusta kotaan – jakamaan kokemuksemme ja herkuttelemaan nokipannukahvilla tai teellä, kuumalla marjamehulla ja perinneleivonnaisilla (vegaanit tervetulleita). Saat myös aromaattisen öljyn ihollesi, jotta voit jatkaa metsän terapeuttisista vaikutuksista nauttimista vielä kotonakin.

Luonnon parantavat vaikutukset kehoon ja mieleen on tunnettu jo tuhansia vuosia eri kulttuureissa. Metsäkylpeminen, tai "shinrin-yoku", kehitettiin 1980-luvulla Japanissa hoitomuodoksi suurkaupunkien stressiin ja uupumukseen. Tämä mindfulness-pohjainen menetelmä on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa ja kehittynyt hyvin tutkituksi hyvinvointiharjoitukseksi, joka tehostaa luonnon tutkittuja terveysvaikutuksia, vähentää tehokkaasti stressiä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja lataa sinut uudella energialla.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi virkistyspäiviin, tiimipäiviin, kokouksiin, työpajoihin, syntymäpäiviin tai polttareihin! Tämä unohtumaton kokemus voidaan toiveesta toteuttaa esteettömästi kaikille.

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
124 €
henkilö
Kesto
210
minuuttia
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Arktinen metsäkylpy – Rentoudu ja pysähdy aistimaan talven taika ja nuotion loimu
Palveluntarjoaja
SOWL Nature Wellbeing
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin