Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Metsäkylpy Nuuksiossa – Elämys, joka herättää sinut eloon

Jaa

Unohda hetkeksi teknologia ja tehtävälistat, ja suuntaa 30 vuotta täyttävään Nuuksion kansallispuistoon täydellistä nollausta ja irtiottoa varten!

Jätä huolesi metsän reunaan ja uppoudu luonnon loputtoman kiehtoviin ääniin, tuoksuihin, väreihin ja muotoihin kaikilla aisteillasi. Astut salaperäiselle polulle, joka kuljettaa sinut keskelle kuusten kuisketta ja honkain huminaa. Pysähdyt kiireettömästi kuuntelemaan puron solinaa ja linnunlaulua, hengität raikasta metsäilmaa syvälle keuhkoihisi, nuuhkit luonnon tuoksuja, sulat ikivanhalle kalliolle ja annat katseesi levätä erämaalammen välkkeessä – ja löydät uudelleen yhteyden luontoon ja samalla itseesi.

Luonnon parantavat vaikutukset kehoon ja mieleen on tunnettu jo tuhansia vuosia eri kulttuureissa. Metsäkylpeminen eli "shinrin-yoku" kehitettiin 1980-luvulla Japanissa hoitomuodoksi suurkaupunkien väestön stressiin ja uupumukseen. Tämä mindfulness-tyyppisiin tietoisuustaitoihin perustuva menetelmä on sittemmin levinnyt ympäri maailmaa ja kehittynyt hyvin tutkituksi hyvinvointiharjoitukseksi, joka tehostaa luonnon tutkittuja terveysvaikutuksia, purkaa tehokkaasti stressiä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, ja lataa sinut uudella elinvoimalla.

Pienryhmässä kävelemme hitaasti n. 2-3 km ja nautimme luonnosta ohjattujen luontoyhteysharjoitteiden kautta, jotka ohjaa sertifioitu metsäterapia- ja Metsämieli-ohjaaja ja eräopas. Lopuksi kokoonnumme nuotion ääreen jakamaan kokemuksiamme ja herkuttelemme nokipannukahveilla, villimarjashoteilla ja suomalaisilla leivonnaisilla. Saat ihollesi aromaattisen öljyn, jotta voit nauttia metsän terapeuttisista vaikutuksista vielä kotonakin.

Katso avoimet retkipäivät kalenterista, tai pyydä tarjous omalle ryhmällesi esimerkiksi virkistys-, kokous-, tiimi- tai koulutuspäivään, synttäreille tai polttareihin! Voidaan toteuttaa myös esteettömänä.

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
suomi,
englanti
Hinta
109 €
henkilö
Kesto
3
tuntia
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Metsäkylpy Nuuksiossa – Elämys, joka herättää sinut eloon
Palveluntarjoaja
SOWL Nature Wellbeing
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin