Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Metsäkylpykokeilu 1h – Pura stressiä ja nauti luonnosta uudella tavalla!

Jaa

Metsäkylpykokeilu on mahdollista toteuttaa missä tahansa pääkaupunkiseudulla.

Onko metsäkylpy sinulle uutta tai aikaa niukasti? Kokeile metsäkylpemistä lyhyemmässä maistiaissessiossa ja laske välittömästi stressihormonitasoasi, sykettäsi ja verenpainettasi jo 30 minuutissa!

Minimetsäkylvyssä saat uppoutua metsän ääniin, tuoksuihin, väreihin ja muotoihin kaikilla aisteillasi, ja voit löytää uudelleen yhteyden luontoon ja itseesi. Ohjaus voidaan toteuttaa pienryhmille jopa puistossa tai pienessä metsikössä, esimerkiksi lähellä hotellia tai tapahtumapaikkaa.

Enintään 15 hengen ryhmässä kävellään hitaasti n. 0,5–1 km ja tehdään muutamia ohjattuja luontoyhteys- ja aistitietoisuusharjoituksia, jotka ohjaa suomalainen sertifioitu metsäterapia- ja eräopas. Lopuksi kokemukset jaetaan yhteisesti ja nautitaan yrttiteestä tai mustikkasmoothiesta. Saat myös aromaattista öljyä ihollesi, jotta voit jatkaa metsän terapeuttisista vaikutuksista nauttimista loppupäivän ajan.

Luonnon parantavat vaikutukset kehoon ja mieleen on tunnettu jo tuhansia vuosia eri kulttuureissa. Metsäkylpeminen, tai "shinrin-yoku," kehitettiin 1980-luvulla Japanissa hoitomuodoksi suurkaupunkien stressiin ja uupumukseen. Tämä mindfulness-pohjainen menetelmä on sittemmin levinnyt maailmanlaajuiseksi ja kehittynyt hyvin tutkituksi hyvinvointiharjoitukseksi, joka tehostaa luonnon dokumentoituja terveysvaikutuksia, vähentää tehokkaasti stressiä, vahvistaa immuunijärjestelmää ja lataa sinut uudella energialla.

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi virkistyspäiviin, tiimipäiviin, kokouksiin, työpajoihin, syntymäpäiviin tai polttareihin! Elämys voidaan toiveesta toteuttaa esteettömästi kaikille.

(Normaalipituinen metsäkylpyelämys kestää 2,5–3 tuntia.)

Tuotetiedot

Saatavana kielillä
englanti,
suomi
Hinta
55 €
henkilö
Kesto
1
hour
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Metsäkylpykokeilu 1h – Pura stressiä ja nauti luonnosta uudella tavalla!
Palveluntarjoaja
SOWL Nature Wellbeing
Saatavuus
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Aukioloajat
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin