Hyppää pääsisältöön

Tämä sivu löytyy kielillä:

Metsäkylpy Nuuksiossa | Ruskan värejä, pitkospuita ja nuotion lämpöä

Jaa

Oletko kyllästynyt olemaan liimautuneena näyttöösi? Pidä tauko ja lähde puolipäiväretkelle virkistymään syksyiseen Nuuksioon!

Luonnon parantavat vaikutukset kehoon ja mieleen on tunnettu jo tuhansia vuosia, ja ne on nyt myös tieteellisesti todistettu. Metsäkylpeminen (japaniksi "shinrin-yoku", tai metsäterapia) kehitettiin Japanissa 1980-luvulla stressin ja uupumuksen hoitomuodoksi.

Nykyään vietämme usein liian vähän aikaa ulkona ja liikaa aikaa puhelimien ja tietokoneiden ääressä (ns. "luontovajeoireyhtymä"). Yhteys luontoon on kuitenkin edelleen yksi tärkeimmistä tekijöistä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.

Metsäkylpy on kokonaisvaltainen harjoitus, joka tehostaa luonnon hyvinvointivaikutuksia, vähentää stressiä ja vahvistaa immuunijärjestelmää. Kyse ei ole pelkästään luontoon uppoutumisesta, vaan myös itseesi tutustumisesta.

Oppaan johdolla pienryhmässä on aluksi helpompi hidastaa tahtia (mikä voi olla haastavaa!). Voit jättää kaiken ponnistelun ja uppoutua täysin kokemukseen, tietäen, että opas pitää sinusta huolta ja mahdollistaa turvallisen ryhmäkokemuksen.

🍁 Tässä Ruskakylvyssä voit jättää huolesi metsän reunaan ja uppoutua vuodenajan ääniin, tuoksuihin, väreihin, muotoihin ja tunnelmaan kaikilla aisteillasi.

🍁 Astut salaperäiselle polulle, joka kuljettaa sinut metsän turvalliseen syleilyyn, havupuiden kuiskeen keskelle. Pysähdy kuuntelemaan purojen puhdistavaa solinaa, hengitä kosteaa metsäilmaa syvälle keuhkoihisi, haistele syksyn tuoksuja, anna pitkospuiden kannatella askeleesi kosteikkojen yli, lepää ikivanhalla kalliolla ja anna katseesi levätä erämaalammen välkkessä, ja löydä uudelleen yhteys luontoon ja itseesi.

🍁 Matkan varrella voit nauttia elämyksellisistä tietoisuustaito- ja aistiharjoituksista. Opit myös enemmän luonnon monipuolisista vaikutuksista hyvinvointiin.

🍁 Lopuksi kokoonnumme lämmittävän nuotion ääreen jakamaan kokemuksiamme ja herkuttelemme nokipannukahveilla, pullalla ja villimarjashoteilla.

Tuotetiedot

Available languages
suomi,
englanti
Hinta
44 €
-55 €
henkilö
Length
210
minuuttia
*Tarkista hinta- ja saatavuustiedot palveluntarjoajan verkkosivuilta tai verkkokaupasta.
Metsäkylpy Nuuksiossa | Ruskan värejä, pitkospuita ja nuotion lämpöä
Service provider
SOWL Nature Wellbeing
Availability
Tam
Hel
Maa
Huh
Tou
Kes
Hei
Elo
Syy
Lok
Mar
Jou
Opening hours
Ma
Avoin
Ti
Avoin
Ke
Avoin
To
Avoin
Pe
Avoin
La
Avoin
Su
Avoin